Aventurile îl lasă pe Borcea fără titlul de cetăţean de onoare

Cristi Borcea, fostul preşedinte executiv de la Dinamo, va pierde titlul de cetăţean de onoare al comunei gorjene Cruşeţ din cauza infidelităţilor sale. Autorităţile locale intenţionează să-i retragă acest titlu pe motiv că le-ar fi făcut comuna de râs, în urma scandalului dintre Alina Borcea, cea de-a doua soţie a afaceristului, şi Valentina Pelinel, cea care ar urma să aibă un copil cu fostul acţionar dinamovist.

Scandalul amoros iscat între Alina Borcea şi Valentina Pelinel din cauza infidelităţilor fostului preşedinte executiv de la Dinamo este comentat în comuna Cruşeţ, mai mult decât candidaturile pentru funcţia de primar. Dacă oamenii nu ştiu încă ce contracandidaţi are actualul edil, toţi ştiu că Cristi Borcea se va despărţi de Alina din cauza Valentinei Pelinel. „Nu ştiu eu cine candidează la primărie, dar voi vota şi eu pe cel care-l votează toţi. Nu mă prea interesează politica. De Cristi Borcea, toată lumea ştie că este iubăreţ. A greşit prima oară când s-a despărţit de soţie pentru amantă, dar n-a învăţat nimic din greşeli. Acum divorţează din nou pentru o altă amantă. De Alina nu-mi pare rău că ea l-a despărţit prima dată, nu-mi pare rău nici de Valentina că s-a  încurcat cu el. Cel mai rău este că el nu se potoleşte deloc. Chiar dacă se însoară cu Valentina, se va despărţi iar pentru o altă amantă, dacă aşa s-a învăţat”, s-a revoltat o bătrână.

Mama lui Cristi Borcea s-a născut în satul Valea Boului, iar în urmă cu câţiva ani localnicii se mândreau cu faptul că dinamovistul are rădăcini în Gorj. În primăvara anului 2010, autorităţile locale i-au înmânat lui Cristi Borcea Cheia de Aur a comunei Cruşeţ şi titlul de cetăţean de onoare. Acum, gorjenii din satul Valea Boului cred că scandalurile amoroase i-au stricat imaginea, mai mult decât pedeapsa cu închisoarea.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: