Mega-petrecere cu sute de artişti la Târgu Jiu. Surpriza Olguţei Berbec!

Ar fi fost probabil peste 1000 de petrecăreţi la restaurantul de pe Insuliţă dacă ar fi avut cu toţii unde să intre, Revelionul organizat de Gigi Vasile şi Niculina Stoican dovedindu-se însă un eveniment care a adus la Târgu Jiu cântăreţi de muzică populară şi lăutari din toată ţara. Cu toţii au lucrat din greu în perioada sărbătorilor de iarnă, dar şi pe parcursul anului trecut, iar acum au avut ocazia să se bucure de trecerea în noul an, având şi ei parte de o noapte fără griji.

Petrecerea de pe Insuliţă era de neimaginat în urmă cu câţiva ani, când se ţineau primele întâlniri de acest gen. De la grupuri de 20-30 de artişti de prin Târgu Jiu care se strângeau la Lexi Star, acum s-a ajuns la o mega-petrecere, cu sute de participanţi şi cu o sală neîncăpătoare pentru câţi doritori ar mai fi fost interesaţi să vină aici. Asta şi pentru că organizatorii le-au permis şi „civililor”, oamenilor simpli, care sunt doar admiratori sau prieteni ai artiştilor, să îşi cumpere cu 150 de lei locul la o masă, iar o asemenea ocazie e de neratat.

„Pentru artişti am venit aici. Păi când mai ai ocazia să stai cu atâţia la masă, să joci, să te distrezi cu ei şi să fie şi un preţ bun. E Revelion şi pentru noi, nu doar pentru ei. Sunt nişte oameni minunaţi, obişnuiţi, şi le doresc un an reuşit”, a spus unul dintre petrecăreţi. Organizatorii s-au recunoscut depăşiţi oarecum de amploarea pe care a luat-o evenimentul. „Foarte, foarte mulţi oameni. Nu am mai avut unde să îi punem, nu am mai avut mese. Ce să fi făcut? Chiar şi acum e un spaţiu limitat pentru cei care sunt la mese pentru că sunt mulţi. Nu mai e spaţiu suficient de joc, deşi condiţiile oferite de gazda noastră sunt deosebite”, a spus Niculina Stoican, în timp ce Gigi Vasile a trebuit să recunoască faptul că „am refuzat şi câte 100 de oameni pe zi pentru că nu mai aveam locuri. Dacă sala avea capacitate pentru 1000 de persoane era plină. Nu ştiu cum vom face la anul, când îl vom organiza pe 13 ianuarie. Atunci vor fi şi mai mulţi probabil, aşa cum a fost de la an la an”.

O noapte de chef

Artiştii veniţi din toate colţurile ţării au auzit în ultimii ani de petrecerea de la Târgu Jiu şi au ţinut cu tot dinadinsul să ajungă aici. După un an de muncă, decembrie fiind cea mai grea lună pentru ei, aceştia şi-au găsit un răgaz de câteva ore pentru a petrece aşa cum o fac toţi cei pentru care cântă în restul anului. „În fiecare an, de fiecare Revelion am muncit. Fac Revelionul pe drumuri de 25 de ani, dar fac asta pentru ca oamenii să se simtă bine şi mă bucur când îi văd veseli şi fericiţi. Acum avem şi noi o noapte a noastră, în care să scăpăm de griji”, a spus Sanda Argint, în timp ce Constantin Măgureanu a fost fericit să revină la Târgu Jiu, locul care l-a consacrat pe scenă. „De Revelion am fost la Sibiu la un restaurant, iar de Crăciun am fost în Maramureș, la o pensiune. Am muncit, am lucrat aşa cum au făcut şi colegii mei. Vreau ca în această noapte să ne simţim bine pentru că e noaptea noastră. La mulţi ani tuturor”, a spus artistul.

Olguţa va fi mămică

Printre participanţii de seamă ai petrecerii s-a numărat şi Olguţa Berbec, anul 2016 fiind cel în care artista îşi va schimba numele din cartea de identitate, dacă nu şi pe scenă. Ea a fost la Revelion cu Remus Novac, un saxofonist din Banat cu care Olguța şi-a petrecut şi sărbătorile de iarnă în Statele Unite ale Americii. Reveniţi pe plaiurile mioritice, cei doi au confirmat că anul care a început va fi unul extrem de important pentru ei. „Urmează o nuntă împreună cu o altă surpriză, pe care nu o spunem acum”, a menţionat iubitul Olguţei, în timp ce artista a dezvăluit pentru fanii săi bucuriile şi emoţiile de care va avea parte în 2016. „Urmează o nuntă şi un botez. La mulţi ani tuturor”, a declarat Olguţa Berbec.

Nunta celor doi ar urma să aibă loc la începutul lunii noiembrie, la ea fiind aşteptate nume grele ale muzicii populare româneşti şi nu numai.

Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: