Avion prăbușit cu 107 persoane la bord

Un avion al companiei Pakistan International Airlines cu 107 persoane la bord s-a prăbușit vineri. Avionul a căzut într-o zonă rezidențială a orașului Karachi, aproape de aeroport, a confirmat pentru Sky News un purtător de cuvânt al companiei.

Avionul, de tip Airbus A320, decolase de pe Aeroportul din Lahore şi se îndrepta spre Aeroportul Jinnah din Karachi. Potrivit primelor informații, la bord se aflau 99 de pasageri și opt membri ai echipajului. Conform unor declarații ale primarului din orașul Karachi, citate de Associated Press, nu există niciun supraviețuitor.

Imaginile distribuite pe rețelele sociale arată un fum dens și negru la locul accidentului, cartierul Model Colony, o zonă rezidențială din Karachi. Serviciile de urgență au ajuns la fața locului și, potrivit BBC NEWS, mai multe locuințele au fost avariate.  „Avionul s-a prăbușit în Karachi. Încercăm să confirmăm numărul de pasageri aflați la bord, dar inițial s-a spus că este vorba de 99 de pasageri și opt membri ai echipajului”, a declarat Abdul Sattar Khokhar, purtătorul de cuvânt al Autorității aviației pakistaniene. Incidentul vine la doar câteva zile după ce Pakistan a reluat zborurilor comerciale.

Vizualizări: 2,398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: