Avocat celebru, la Jilț: Urmează furtuna!

Unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, Adrian Cuculis, anunță că se implică în dosarul deschis după accidentul de la Jilț Sud, unde și-au pierdut viața trei mineri. Cuculis nu a spus clar pe cine reprezintă în acest dosar, dar a ținut să transmită că a fost în Gorj și a stat de vorbă cu mineri din Jilț care i-au vorbit despre condițiile dificile în care sunt nevoiți să muncească. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Urmează furtuna, să știți de la mine!", a scris celebrul avocat pe Facebook: "Am acceptat sa intru in dosarul cu nume scurt « CE Oltenia », acolo unde au murit muncitorii din Complex. Am fost astazi acolo, mai exact unde au murit cei trei muncitori de la Complexul energetic Oltenia. Vreau sa va spun ca am cunoscut niste oameni primitori cu care am stat la masa, am discutat despre sutele de nereguli de la Complex, despre ce urmeaza sa facem si poate ca cel mai mult m-a impresionat DEDICAREA lor pentru Complex si pentru sefii lor. Voi cei de acolo care nu v-a pasat de soarta muncitorilor vostri, sa stiti de la mine ca urmeaza furtuna".

Mai mult, Cuculis a anunțat că va solicita Parchetului General de la București să preia dosarul deschis în Gorj după tragedia din carieră. 

"Va promit exact asa cum am mai facut si in alte cazuri si mi-am tinut cuvantul, ca voi tine in lumina acest caz si voi solicita si parchetului general sa preia aici in Bucuresti dosarul. Atat va pot spune acum: vor iesi la suprafata mult mai multe decat ati auzit si vazut pana acum. Muncitorii de acolo sunt pregatiti sa vorbeasca si o vor face. Mortii lor nu-i lasa sa nu spuna ceea ce este de cunoscut si de adus la lumina. « Vara esti ca in desert si cand bate vantul nu mai poti respira iar cand ploua risti in orice moment sa mori inecat in sant ». 

« In fiecare zi fac 10 km pe jos, altii au murit fiindca nu aveau aceeasi conditie fizica si au facut infarct ».

Nu sunt vorbele mele ci a celor ce vor sa fie auziti. Romania nu e doar Bucuresti ci este si ceea ce se intampla si in zonele despre care nimeni nu vorbeste", a mai scris avocatul pe Facebook.

Vizualizări: 6,818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: