Badea: Pandurii a avut întotdeauna un cuvânt de spus în Liga 1

Fost  antrenor la Pandurii Târgu Jiu în  2010, Ionuţ Badea, are amintiri plăcute despre echipa de la Târgu Jiu. Actualul antrenor al celor de la FC Argeş deplânge situaţia actuală a echipei din Târgu Jiu pe care a lăsat-o într-o perioadă de glorie.

Antrenorul care a învins Pandurii în ultima etapă, fiind pe banca echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, a fost  pentru o scurtă  perioadă şi pe banca echipei  Pandurii.  Acesta a fost cel care i-a adus la Târgu Jiu pe jucătorii de la Internaţional Curtera de Argeş care au fost vânduţi de clubul gorjean  pe milioane de euro. „Au fost aminitiri bune şi mai puţin bune la  Pandurii. Cert este că avem tendinţa să ne aducem aminte lucrurile bune. Am adus nişte jucători pentru această echipă care au făcut cinste acestei ţări: Pintili, Chiricheş, Răduţ, Voiculeţ, Băcilă, Gabi Matei, Nistor, jucătorii care au ajuns la un nivel mult mai ridicat. Experienţa mea de antrenor mi-a arătat că atâta vreme cât ai rezultate eşti apreciat  iar în momentul în care lucrurile nu mai funcţionează şi se pierd două meciuri, nu există un ajutor, antrenorul e cam lăsat singur. Nu-mi fac iluzii niciodată din punctul acesta de vedere”, a spus Badea despre  experienţa sa pe banca echipei Pandurii, fiind mâhnit de situaţia actuală  a echipei: „Pandurii au fost într-o situaţie bună, apoi foarte bună, apoi, uşor-uşor, lucrurile nu au mai funcţionat. E păcat, Pandurii a avut întotdeauna un cuvânt de spus în Liga 1, dar mă bucur că renaşterea sau creşterea acestui club a început cu venirea mea aici”.

Cea mai bună  echipă pe care a avut-o clubul Pandurii în  Liga I  s-a format practic în  2010 cu jucătorii aduşi de Ionuţ Badea  şi preluaţi apoi de Petre Grigoraş şi mai apoi de  Cristi Pustai.  Pandurii a ajuns după doar doi ani, pe locul doi în  Liga 1 şi s-a  calificat în grupele  Europa League.

Vizualizări: 769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: