Sfatul lui Săndoi pentru Corneliu Papură

Fost antrenor al Universităţii Craiova, Emil Săndoi a pus tunurile pe jucătorii Craiovei după eşecul cu FCSB din ultima etapă. Fostul tehnician al oltenilor a avut însă şi un sfat pentru Corneliu Papură, să treacă repede peste acest eşec pentru că mai sunt meciuri de jucat.

Emil Săndoi, fostul antrenor al Universității Craiova, a pus tunurile pe jucătorii lui Corneliu Papură după eșecul suferit de olteni pe Arena Națională. FCSB s-a impus cu scorul de 4-1 în fața celor de la Universitatea Craiova, iar Emil Săndoi i-a criticat pe jucătorii din Bănie pentru jocul prestat pe în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1. Acesta a avut și un sfat pentru Corneliu Papură, antrenorul care l-a înlocuit pe Victor Pițurcă pe banca oltenilor.

„Am un sfat pentru Papură. El încearcă să facă o muncă bună. Trebuie să treacă peste acest rezultat. Mai sunt 8 etape, campionatul se joacă Sunt cam dezumflat. Ce să faci, parcă e o diferență de scor cam mare după cum a decurs jocul. La 1-2, Craiova a avut două ocazii mari, prin Baiaram și Koljic. A fost și o doză de ghinion. Koljic nu pare în apele lui. După perioada mare de inactivitate, el n-a revenit la nivelul pe care-l avea la început.  Se fac greșeli individuale, greșeli colective impardonabile. Nu-mi place să vorbesc despre jucători, dar s-au întrecut în greșeli. La golul 3 s-a greșit, iar la golul patru au fost niște greșeli în lanț. Trebuie să fie stabilite niște principii pe fază defesnivă. E posibil așa ceva? E posibil să nu ieși la întâmpinare? Au fost niște greșeli cum rar se văd la un nivel ridicat. Îmi pare rău că trebuie s-o spun, dar acesta este adevărul. E vorba și de imaginea pe care o lași. Una e când pierzi la limită, alta e când pierzi cu 1-4. Altfel le ridici moralul jucătorilor după ce pierzi la limită, iar altul e discursul tău când pierzi cu 1-4”, a declarat Emil Săndoi, fostul antrenor al Universității Craiova, pentru Gsp.

FCSB a câștigat în fața Craiovei în derby-ul etapei a doua din play-off, scor final 4-1. Golurile FCSB-ului au fost marcate de Florin Tănase, Dennis Man și Răzvan Oaidă – care a înscris o dublă, de cealaltă parte, unicul gol înscris de Craiova a fost marcat de Cristian Bărbuț.

Vizualizări: 1,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: