Ghinion pe linie pentru Craiova în meciul cu FCSB

Universitatea Craiova nu a avut nici o şansă în faţa celor de la FCSB fiind învinsă la scor de echipa lui Gigi Becali după un şir de ghinioane. Mihăilă s-a accidentat la încălzire iar înlocuitorul său a semnat ratarea meciului cu o dublă bară. Scorul a fost 4-1  şi a fost stabilit de fapt în ultimele minute de joc când s-a  marcat de două ori.

Meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova  s-a încheiat cu scorul de 4-1. Echipa lui Bogdan Vintilă a fost dezlănțuită pe final de meci   după ce prima repriză a fost una echilibrată. După „dubla” lui Răzvan Oaidă, Florin Tănase și Dennis Man au majorat avantajul în meciul de pe „Arena Națională”  jucat fără spectatori după ultime decizie luată de  autorităţi pentru a preveni răspândirea coronavirusului. 

Surpriza neplăcută pentru suporterii Universității Craiova  la meciul cu FCSB a fost absenţa de  pe  teren a lui  Mihailă. Vedeta echipei, Valentin Mihăilă, s-a accidentat la încălzire și a trebuit să fie înlocuit de Corneliu Papură înaintea meciului.  Cel care i-a luat locul a fost Ștefan Baiaram, care era în lotul echipei pentru acest meci. Mutările în lanț au continuat cu aducerea lui Ștefan Vlădoiu pe bancă  deşi acesta nu fusese păstrat în lot pentru această partidă.

Ștefan Baiaram a semnat ratarea meciului după ce s-a distrat cu apărarea FCSB, în minutul 58, și a șutat în colțul lung al porții lui Andrei Vlad. Mingea a lovit însă bara, apoi s-a scurs pe linia porții și a lovit și celălalt stâlp al porţii. Portarul FCSB nu a putut decât să admire mingea olteanului, dar a scăpat cu bine în cele din urmă.

Vizualizări: 1,598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: