Handbalistele CSM Târgu Jiu, 400 de goluri marcate

Echipa de handbal senioare a  CSM Târgu Jiu a ajuns la 400  de goluri  marcate în acest sezon. După victoria din week-end cu CSU Târgovişte, gorjencele au  ajuns şi la cea de a-10-a victorie din acest sezon şi se menţin  pe locul trei în  clasamentul  Seriei C a Diviziei A.   

Performanţa de a  se clasa pe locul trei în acest sezon pentru handbalistele de la CSM este dublată şi de eficienţa de pe teren a jucătoarelor lui Liviu Andrieş  care au ajuns la 400 de goluri marcate. La ultimul meci cu formaţia  din Târgovişte  antrenorul a rulat tot lotul şi a încercat pe durata partidei, mai multe scheme de joc în perspectiva următoarelor meciuri. „Ştiam că întâlnim un adversar mai modest. Am avut determinare, ne-au ieşit toate combinaţiile şi trebuie să le felicităm pe fete pentru victoria obţinută. Echipa oaspete nici nu a venit cu tot  lotul. Am încercat în acest meci să mai schimbăm câte ceva în sistemul de joc, să schimbăm în apărare şi să învăţăm să ne apărăm în sistem 3-2-1”, a explicat după meci antrenorul Andrieş, precizând că meciul mai dificil e cel care va urma cu Naţional Râmnicu Vâlcea. 

Ultimul gol al meciului cu CSU Târgovişte, marcat de Gabriela Frunză, a fost şi golul cu numărul 400 din actuala stagiune pentru CSM Târgu Jiu. Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu va întâlni Naţional Râmnicu Vâlcea, meciul fiind programat pentru joi, 12 martie, de la ora 18.00.

Vizualizări: 351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: