Jucătorii de la Pandurii aveau primă de joc cu FC Argeş

Antrenorul principal al  echipei  Pandurii Târgu Jiu, Călin Cojocaru, a  dezvăluit, la finalul meciului cu FC Argeş, faptul că jucătorii au avut  promise prime de joc pentru un rezultat pozitiv. În caz de  egalitate  sau victorie directorul de scouting al clubului, Jean Willy Ngoma, le oferea jucătorilor câte o primă de joc.

Trecând peste toate problemele de la Pandurii, de  lot sau financiare, dar şi peste problemele pe care le are în vestiarul jucătorilor, antrenorul Călin Cojocaru a dezvăluit faptul că a găsit diverşi oameni de afaceri care au adus apă plată la echipă sau cauciucuri pentru autocar. Tehnicianul a  explicat că astfel de ajutoare din partea oamenilor de afaceri care  iubesc sportul  sunt binevenite în  situaţia actuală. 

„Oricine vrea să ne ajute, e binevenit. De exemplu, vineri m-a oprit pe stradă un om de afaceri care, după ce a văzut că bem apă  din sticle umplute de la robinet, ne-a cumpărat apă plată. Ne-a mai ajutat cineva şi ne-a cumpărat cauciucuri la autocar, fiindcă urmează prima noastră deplasare din acest an, la Buzău”, a precizat Cojocaru care a  dezvăluit  că erau  promise şi de prime de joc pentru fotbalişti în caz de victorie sau egal cu FCArgeş: „Băieţii aveau o primă dacă scoteau un rezultat pozitiv. Nu e niciun secret, aceste prime le-ar fi dat Willy (n.r. - belgianul Jean-Willy Ngoma, noul director de scouting al clubului). A venit în vestiar, a vorbit cu băieţii  şi le-a spus că în cazul unui rezultat pozitiv le dă banii după meci. A vorbit puţin cu ei, le-a spus că ştie problemele de la club şi vrea să ajute”.

Din păcate tinerii jucători de la Pandurii nu au putut ţine piept celor de la FC Argeş care  se luptă acum  pentru promovarea în prima ligă.  După acest nou eşec, Pandurii a rămas pe locul 19, ultimul din Liga 2, cu doar 8 puncte.

Vizualizări: 654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: