Băgat de soacră în arest

Un bărbat din Fărcăşeşti a petrecut o noapte în arest după ce a agresat soacra unui vecin. Vulpe Sebastian, de 45 de ani, este acuzat de tâlhărie, pentru că a intrat în casa soacrei, a lovit-o în cap şi a vrut să o jefuiască.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că  bărbatul, în timp ce se afla fără drept în curtea unui imobil nelocuit, care aparţine soacrei sale, Ş. P., de 63 ani, din aceeaşi localitate, a fost surprins de proprietară în timp ce încerca să sustragă mai multe bunuri. Ulterior, în încercarea de a fugi, a lovit-o pe proprietară în zona capului cu un corp contondent. Suspectul a fost identificat pe raza localităţii şi condus la sediul Postului de Poliţie Fărcăşeşti pentru continuarea cercetărilor.

În urma investigaţiilor efectuate s-a constatat că Vulpe Sebastian este suspect al infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu.

Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Gorj, după care a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 15 zile. (A.A.)

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: