Baiaram a devenit cel mai tânăr marcator din Liga 1

Ștefan Baiaram, atacantul în vârstă de 18 ani al Universității Craiova, a devenit cel mai tânăr marcator din acest sezon al Ligii 1. Acesta a înscris golul victoriei în meciul cu FC Botoșani, scor 1-0.

Baiaram l-a depăşit în acest top pe fostul său coechipier, Octavian Popescu, aflat acum la FCSB. Ştefan Baiaram i-a dedicat reuşita tatălui său adoptiv, cadou de aniversare.

Prima reuşită a sa în tricoul Craiovei a fost atunci când nu împlinise 18 ani, în meciul din Europa League, cu Lokomotiv Tbilisi, pierdut de olteni cu 2-1. „Mă bucur foarte mult că am înscris. Aștept acest moment de foarte mult timp și vreau să dedic acest prim gol din Liga 1 tatălui meu, pentru că a fost ziua lui recent. Vreau să-i transmit că îl iubesc foarte mult. Am întâlnit un adversar foarte bun, care se apără bine și ne bucurăm că am luat cele 3 puncte. La prima impresie pare că am scăpat de complexul Botoșani, dar mereu sunt foarte disputate meciurile cu ei.

Suntem pregătiți pentru meciurile care vor urma. Ne antrenăm zi de zi ca să jucăm cu cele mai bune echipe și să ne batem mereu la campionat“, a spus Baiaram.

Antrenorul Universităţii, Marinos Ozounidis, a ţinut să-l felicite şi el pe Baiaram pentru gol, considerând că tânărul jucător va avea şi mai mare încredere de acum înainte. „Îl felicit pe Baiaram pentru primul său gol. Am stat mereu lângă el, pentru că are doar 18 ani și mai greșește din când în când. Are nevoie de noi și sper ca acest gol să-l ajute să fie mai bun, să-i dea încredere. Este un jucător care are calitate cu mingea la picior, stă bine în duelurile unu la unu, dar trebuie să capete mai multă încredere în forțele sale“, a afirmat Marinos Ouzounidis.

Pe lângă calităţile sale, Baiaram a profitat să se impună în prima echipă a Craiovei atât de regula under 21, dar şi de absenţa lui Reagy Ofosu, accidentat în ultima lună.

Vizualizări: 708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: