ACS Viitorul s-a impus fără probleme cu CSM Reşiţa

ACS Viitorul Târgu Jiu a trecut fără mari emoții de CSM Reșița în meciul din etapa a 18-a a Ligii 2. Scorul meciului, disputat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, a fost 2-1 pentru gazde,oaspeţii înscriind din penalty, în ultimul minut de joc.

Două dintre echipele din Liga 2, care la mijlocul săptămânii au evoluat în sferturile de finală ale Cupei României, au jucat duminică în etapa a 18-a a campionatului. La Călărași s-au întâlnit Dunărea și Ripensia Timișoara, în timp ce la Târgu Jiu au jucat ACS Viitorul Târgu Jiu și CSM Reșița. ACS Viitorul Târgu Jiu n-a avut probleme decât pe final în meciul cu CSM Reșița, pe care a învins-o cu 2-1, chiar dacă în repriza a doua nu a mai jucat la fel ca în prima parte a jocului. În minutele de prelungire echipa gazdă a avut chiar emoţii pentru victorie, Flavius Stoican făcând două schimbări în minutul 91 doar ca să tragă de timp. 

ACS Viitorul venea după două deplasări lungi, la constanţa şi Cluj, după ce a evoluat miercuri pe Cluj Arena, în Cupa României. După ce, pauza de iarnă a petrecut-o pe locul 2, echipa lui Flavius Stoican a ajuns după primele două jocuri din 2021 tocmai pe locul 9, cu 25 de puncte acumulate în 15 jocuri, fiind la egalitate cu SCM Gloria Buzău și Farul Constanța, înaintea meciului disputat duminică.


În etapa a 18-a echipa lui Stoican a întâlnit un adversar mult mai uşor de depăşit, pe CSM Reșița, echipă care a început prost noul an, şi se afla pe locul 13, cu 18 puncte acumulate în 15 jocuri.

Scorul a fost deschis de gazde, prin fostul junior de la Pandurii, Cioiu, în minutul 38, iar gazdele au  majorat avantajul cu două minute înainte de final, prin Ţegle. CSM Reşiţa a înscris golul de onoare în ultimul minut, după un penalti acordat după ce Sin a faultat un adversar în careu, golul fiind marcat de Buş.

În precedentele etape din acest an, ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut acasă cu U Cluj (scor 1-2) și a cedat și în deplasarea de la Farul (scor 0-1).

Vizualizări: 694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: