Stoican, relaxat după victoria cu Reşiţa

Antrenorul Flavius Stoican consideră că echipa sa a obţinut trei puncte mari în meciul de pe teren propriu cu CSM Reşiţa. ACS Viitorul Târgu Jiu s-a impus cu 2-1 într-un meci cu un adversar mai slab cotat dar care a dat emoţii pe final de meci.

ACS Viitorul Târgu Jiu a trecut, cu ceva emoţii pe final de meci, de CSM Reşiţa, în  meciul din etapa a 18-a a ligii secunde. Meciul s-a disputat pe terenul de la Târgu Jiu iar echipa lui Flavius Stoican s-a impus cu scorul de 2-1, după golurile marcate de Marius Cioiu în minutul 38 şi Alin Ţegle  pe final de meci. Reşiţenii le-au dat totuşi emoţii jucătorilor lui Stoican după ce au marcat în minutul 90, prin Laurenţiu Buş, dintr-un penalty, gazdele temându-se în minutele de prelungire de o eventuală egalare.

Antrenorul Flavius Stoican s-a declarat mulţumit de această victorie care a readus echipa sa pe un loc de play-off. “Sunt trei puncte mari. Aveam nevoie de această victorie. Veneam după o calificare în Cupa României şi important era să nu fim relaxaţi. Am mai păţit acest lucru după ce am eliminat Gaz Metan Mediaş, iar în meciul cu U Cluj am avut o primă repriză în care am intrat pe vârfuri”, a spus Stoican după meci, fericit că echipa sa a revenit între primele şase după ce căzuse aproape zece locuri după primele două meciuri pierdute în acest an: „Mă bucur că suntem din nou în prime şase echipe. Acesta este obiectivul nostru, să ne batem până la final. În prima repriză, am avut multe situaţii şi o posesie bună. În a doua repriză, au echilibrat jocul, au fost şi momente mai delicate, pentru că au pus presiune pe noi. Până la urmă, sunt importante cele trei puncte”.

Lupta pentru locurile de play-off este foarte dură în Liga 2, acolo unde mai mult de zece echipe sunt acum în situaţia de a putea prinde un loc între primele şase. Etapa viitoare ACS Viitorul va avea meci în deplasare, la Ripensia Timişoara.

Vizualizări: 495

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: