Pandurii, doar egal la Bacău, cu penultima clasată

Pandurii TârguJiu nu a reuşit să predea lanterna roşie, deşi avea o mare ocazie să scape de ultima poziţie. Gorjenii au remizat cu penultima clasată, Aerostar Bacău, şi rămân tot pe ultimul loc al clasamentului Ligii 2.

Deşi întâlneau tot o echipă din subsolul clasamentului, care avea doar două puncte în plus faţă de Pandurii, gorjenii nu au reuşit o victorie care să le asigure măcar un loc mai sus în clasament. După eșecul la scor din primul joc oficial din 2021, 0-4 cu Petrolul, Pandurii au evoluat pe terenul vecinei de clasament de la Bacău şi aveau o mare şansă de a urca măcar un loc, ambele echipe fiind angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării, despărțite de doar două puncte în clasament.

Scorul a fost egal, 1-1, în deplasarea de la Aerostar Bacău. Gorjenii au deschis scorul prin Gabriel Dodoi (’18) iar moldovenii au replicat prin Alexandru Popescu (’47).

După un corner din stânga, bătut de Aerostar și o minge jucată înapoi, Segev a trimis extrem de slab spre propriul portar, de la mijlocul terenului, Gabriel Dodoi a profitat de gafa colosală, a interceptat mingea imediat, scăpând spre poartă, unde l-a fentat pe Cebotari în dreapta și apoi a trimis în plasă.

Imediat după pauză gazdele au reuşit egalarea, după o centrare din dreapta a lui Alecsandru, mingea fiind reluată slab din 6 metri de Vraciu, dar Alexandru Popescu a fost pe fază și a reluat din 3 metri lângă bara din dreapta.

Gorjenii au reuşit să obţină până la acest meci şi semnătura lui Pleaşcă, fostul jucător revenind astfel la echipa care l-a consacrat cu ocazia meciului de la Bacău.

Vizualizări: 609

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: