Artă și construcție în sectorul 4 - Art Residence

În urmă cu 10 ani apărea pe piața imobiliară ceea ce avea să devină, sub amprenta timpului, brandul ART RESIDENCE.

Zona de Sud a metropolei bucureștene a cunoscut în ultimele 2 decenii o dezvoltare impresionantă. Susținută de autorităților locale, această expansiune s-a bazat (de ce să nu recunoaștem) pe înclinarea tinerilor spre NOU, spre spațialitate și diversitate, spre un confort sporit și un mod de viață ALTFEL.

Încă de la începuturi, cu primele imobile dezvoltate în orașul Popești-Leordeni (o zonă conectată prin mai multe mecanisme cu Sectorul 4 din București), Art Residence și-a definit identitatea prin:

A. înclinarea spre o calitate desăvârșită a construcțiilor, de la primul până la ultimul detaliu;

B. un parteneriat solid încheiat cu fiecare viitor rezident (probabil o consecință a punctului A).

Până și numele ales pentru acest brand provine de la un client din trecut care a exclamat la un moment dat: "Aceasta este artă, nu construcție!"

Un pas important în dezvoltarea brandului a fost extinderea ariei de activitate în București,  mai precis în sectorul 4. Nu întâmplător a fost ales Cartierul Nou Metalurgiei, o zonă ce a primit o atenție deosebită din partea autorităților locale și, ca efect imediat, a investitorilor de pe mai multe paliere. În prezent, zona Metalurgiei - Grand Arena este vascularizată cu o multitudine de hypermarketuri (Metro, Auchan, Selgros, Hornbach, Lidl, Jumbo, Kaufland) mijloace de transport în comun și,  mai nou, Parcul Tudor Arghezi - noua atracție a acestei arii. Nu putem omite nici Pasajul Europa Unită, aflat in vecinătatea Metalurgiei Park, recent dat în folosință- ocazie cu care s-a rescris istoria infrastructurii bucureștene, dar și Patinoarul Berceni, ce urmează a fi dat în exploatare în cursul acestui an

Ansamblul Art Residence - Cartierul Nou Metalurgiei este compus din 4 corpuri de clădire, dintre care 3 au fost edificate și un al patrulea corp se află în faza de construcție. Regimul de înălțime este Ds+P+4E+5retras, ceea ce conferă intimitate, locuri de parcare elegante și practice, dar și o arhitectură specială conferită de retragerea ultimului nivel și a penthouse-urilor dispuse pe acesta.

S-a ales o apartamentare curajoasă, cu imobile de 2 și 3 camere extrem de spațioase (cu mult peste media zonei!) și compartimentări în conformitate cu cerințele actuale. La acestea se adaugă și o calitate excepțională a finisajelor, pornită din înclinarea dezvoltatorilor spre desăvârșire.

În logica lucrurilor, parteneriatul dintre Art Residence și Compania imobiliară PREMIER, vine să scoată în evidență valorile acestor edificii și să le expună pe o scară cât mai largă în București și în orașele satelit ale acestuia.

"Prin marketingul potrivit, încercăm să devoalăm publicului identitatea unui brand imobiliar,  responsabilitatea și pasiunea cu care au fost edificate imobilele Art Residence în ultimii 10 ani. Nu sunt simple vorbe, în acest sens pot depune mărturie sute de familii, din propriul cămin, care este diferența dintre construcție și artă", a declarat Giulio Angheloiu - fondatorul Premier Imobiliare.

Ultimele apartamente finalizate din Corpul C3 își așteaptă viitori proprietari. Având finisajele montate,  actele gata, totul este pregătit de tranzacționare prin orice modalitate de plată. Cât de curând vor fi scoase la vânzare și imobilele din Corpul C4. Pregatește-te să fii uimit!

Alătură-te comunității Art Residence și oferă familiei tale un CĂMIN!

Vizualizări: 2,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: