Bălăceanu: Sunt un accident sindical

Liderul de sindicat de la Cariera Tismana I, Gabriel Bălăceanu, nu mai vrea să fie sindicalist. Bălăceanu spune că s-a scârbit de tot ceea ce se întâmplă şi nu mai vrea să aibă de-a face cu mişcarea sindicală. „Când se va desfiinţa postul de inspector social voi intra în producţie” spune acesta, parcă resemnat. 

Sătul de tot ceea ce se întâmplă cu mişcarea sindicală, preşedintele Sindicatului Liber Cariera Tismana I, Gabriel Bălăceanu, spune că vrea să se retragă. Susţine că nu vizează vreo funcţie în noul Sindicat Mine Energie Oltenia (SMEO) şi că după 11 ani de viaţă sindicală nu mai vrea să reprezinte interesele salariaţilor carierei. „Am de gând să mă retrag din mişcarea sindicală, mi-e scârbă de tot ceea ce se întâmplă în mişcarea sindicală. Când se va desfiinţa postul de inspector social voi intra în producţie. Domnul Creţan a spus că nici n-am intrat la ciolan, nici măcar n-aveam de gând. Nu am de ce să candidez la alegeri, când se va hotărî la nivel de SMEO. Mi-ajunge. Mi-e suficient”, a declarat  Gabriel Bălăceanu.  

Liderul Sindicatului Liber Cariera Tismana I a făcut referire şi la cei care s-au îmbogăţit de pe urma sindicatelor. Bălăceanu spune că nu ştia la ce se înhamă atunci când a intrat în mişcarea sindicală. „Pentru ce să mai candidez când Creţan dă după mine, când Golea dă după mine, când toţi dau după mine? Cu ce m-am ales din viaţa sindicală? Că unii s-au ales cu Tiguan sau tot felul de maşini de lux, alţii au făcut averi. Am 11 ani de când sunt în mişcarea sindicală, eu sunt un accident sindical. Am candidat habar n-având ce înseamnă mişcarea sindicală, am zis că fac ceva. Prima oară am avut administraţia împotrivă, la al doilea mandat am avut şi administraţia şi sindicatele. Acum şi oamenii au o mică problemă, nici nu ştiu ce vor de la sindicate”, a mai spus Bălăceanu.    

Vizualizări: 226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: