Bălăeţ crede în promovarea în Liga Florilor

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu se apropie cu paşi mari de îndeplinirea obiectivului. Conducerea clubului este optimistă după prima parte a sezonului şi crede tot mai mult într-o promovare în Liga Florilor.

După cele opt victorii consecutive din campionatul Diviziei A, echipa feminină de handbal a CSM Târgu Jiu poate spera că va încheia acest sezon pe primul loc în clasament. Chiar dacă în acest moment este pe locul doi, la egalitate de puncte cu Gloria Bistriţa II, echipă fără drept de promovare, oficialii de la CSM se gândesc deja la o performanță istorică, promovarea în Liga Florilor.

Directorul clubului primăriei, Robert Bălăeț, consideră că în acest sezon va fi mult mai uşor dacă echipa feminină va promova. “Am avut discuţii de acest gen şi anul trecut, iar anul acesta lucrurile par mai simple dacă am promova în Liga Florilor cu echipa de fete. Mă refer la mai multe lucruri când fac această afirmaţie, nu neapărat de la bugetul local. Banii de acolo ne-au fost asiguraţi, n-am sărit calul niciodată şi n-am avut probleme. Cred că şi de aici se poate face un efort puţin mai mare. Un alt argument ar fi faptul că nu ne-ar trebui prea multe transferuri, creştem câteva tinere de vreo trei ani. Am adus alte fete care, de un an-doi, au tras în spate această echipă. Mă bazez pe faptul că nu ne trebuie foarte multe jucătoare pentru Liga Florilor. Am avut discuţii foarte multe cu fetele noastre, am încredere în ele şi vreau să crească de la meci la meci”, a spus oficialul CSM la Accent Tv.

Echipa are deja şi sponsori: „Avem şi acum sponsori lângă noi. Nu trebuie să ascund că Artego este aproape de această echipă permanent. Am discutat cu domnul Viorel David, chiar după meciul de la Cluj, mai multe aspecte şi avem semnale că ne vor sprijini. Credem că vor dori şi alţi sponsori să vină lângă o echipă care vrea să facă performanță”.

În acest sezon CSM Târgu Jiu va avea şi avantajul de a nu mai juca un baraj de promovare complicat cum s-a jucat sezonul trecut, şi atunci echipa fiind aproape de promovare.

Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: