Bălăeţ: La Târgu Jiu se vine cu sufletul și cu dorinţa de a face performanță

CSM Târgu Jiu nu poate oferi contracte foarte mari jucătorilor pe care îi doreşte, nici la baschet şi nici la handbal. Cu toate acestea directorul clubului crede că va putea aduce jucători şi jucătoare de valoare care să joace „cu sufletul și cu dorinţa de a face performanță”.

Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu va beneficia de întăriri din această vară, având în vedere că obiectivul va fi schimbat. Noutăţile sunt aşteptate la reunirea lotului care va avea loc la data de 1 iulie, atunci când se va relua pregătirea, cel puţin la echipele de handbal. Acestea reîncep antrenamentele la această dată iar până atunci se anunţă şi eventualele transferuri, baschetul urmând să revină mai spre toamnă, când va demara şi noul sezon.  

Directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, a precizat că vrea să aducă întăriri la toate echipele din cadrul CSM, nu numai la secţia de handbal unde a  discutat deja cu zeci de sportivi, iar negocierile continuă. „Vorbim deja cu jucătorii de o lună jumătate pentru că nu ai cum să stai, deja am vorbit cred cu peste 50 de jucătoare la handbal dar şi la baschet la fel. Aşteptăm şi noi acum să vedem ce se întâmplă în ţară şi cum am mai spus eu nu pot oferi contracte prea mari. Cine vine aici la Târgu Jiu vine mai mult cu sufletul și cu dorinţa de a face performanță”, a spus marţi Bălăeț care a precizat că nu s-a discutat decât cu jucători români, mai precis jucătoare pentru că handbalul va reveni mai devreme în activitate: „La ora actuală discutăm cu jucători din ţară, dar la baschet vom aduce şi de afară, pentru că nici anul trecut nu puteam ţine ritmul fără ei. Mă bucur că am ajuns aşa cam la 90% cu negocierile cu jucătorii români pe care îi dorim şi pe care ne vom baza foarte mult. Restul o să avem timp, mai ales la baschet, unde va fi timp destul de negocieri”.

Campionatul de baschet începe de regulă în luna octombrie dar anul acesta s-ar putea schimba sistemul competiţional şi probabil că şi data reunirii loturilor. Şeful CSM spune că vrea să aleagă cei mai buni jucători, şi aşteaptă să facă alegeri bune, la fel ca în primul sezon al clubului când sportivii care au fost aduşi au reuşit să îndeplinească obiectivele.

Vizualizări: 290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: