Bălăşoiu se întoarce la Termocentrala Craiova

Complexul Energetic Oltenia a anunţat ieri că fostul director executiv al companiei, Constantin Bălăşoiu, va conduce Termocentrala Craiova. De altfel, şi ceilalţi demisionari, Sorin Alecu şi Veronica Nica, s-au întors la Craiova.

Într-un comunicat de presă, conducerea CEO anunţă că actualul Directorat al companiei a primit mandat pentru încă trei luni începând cu 1 octombrie. Cei trei au refuzat, iar Constantin Bălăşoiu a fost înlocuit cu Laurenţiu Ciurel, Daniel Pităroiu este noul şef de la Divizia Financiară, iar Ion Petroniu este director al Diviziei Strategie- Dezvoltare.

Prelungiri pentru Motocu şi Ogârlaci

Consiliul de Supraveghere a mai aprobat prelungirea prin acte adiţionale a contractelor de mandate ale lui Marian Motocu pentru funcţia de director al Diviziei Energetice şi Vasile Ogârlaci, director la Divizia Minieră. Mandatul începe pe 1 octombrie 2012 şi durează până la finalizarea procedurii de selecţie a directorului general executiv al societăţii.

Bălăşoiu revine la Craiova

Consiliul de Supraveghere a propus Directoratului numirea în funcţii de conducere executive a membrilor care şi-au exprimat opţiunea de a nu mai prelungi contractele de mandat. Este vorba despre Constantin Bălăşoiu care a fost numit în funcţia de director al Sucursalei Electrocentrale Craiova, Veronica Nica revine la funcţia de director economic al Sucursalei Electrocentrale Craiova şi a lui Sorin Alecu pe postul de director Dezvoltare al Sucursalei Electrocentrale Craiova. Acestea sunt funcţiile pe care le-au deţinut înainte de fuziunea celor patru companii în CEO.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: