Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Băleşti: Sute de porţii de fasole cu cârnaţi de Ziua Naţională

Cetăţenii comunei Băleşti vor sărbători cu mult fast Ziua Naţională a României. Administraţia locală a pregătit câteva sute de porţii de fasole cu cârnaţi pentru localnicii care vor fi prezenţi la manifestările care se vor desfăşura lângă stadionul din satul Ceauru.

Autorităţile locale din comuna Băleşti vor sărbători cum se cuvine ziua de 1 Decembrie. Primarul Mădălin Ungureanu, împreună cu directorul Şcolii Gimnaziale „Antonie Mogoş” din satul Ceauru, cadrele didactice şi un grup de elevi vor depune coroane cu flori la monumentele eroilor de pe raza comunei.

În jurul orei 11.00, autorităţile locale vor organiza o masă festivă pentru cetăţeni. Mesele şi scena vor fi amenajate în satul Ceauru, lângă stadion, acolo unde s-au desfăşurat şi festivităţile de Zilele Comunei. „Vom sărbători atât Ziua Naţională a României, cât şi Centenarul «Ecaterina Teodoroiu». Vom avea în jur de 400 de porţii de fasole cu cârnaţi. Totul va fi în aer liber, vom amenaja frumos, cu nişte mese. Doar 3000 de lei am alocat pentru acest eveniment. Trebuie să fim chibzuiţi”, a explicat Mădălin Ungureanu, primarul comunei Băleşti.

Atmosfera va fi întreţinută de Ansamblul „Brâuleţul” din Băleşti, dar şi de grupurile de dansatori de la şcoală.

Vizualizări: 705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: