Bancuri

Tată, spune-mi, de ce bărbaţii de la noi nu pot avea mai multe soţii, aşa cum e în Africa? - Eşti încă mic, fiule! Când vei creste, o să înţelegi de ce legea ne apăra!

...........................

Directorul unei mari uzine îi spune înlocuitorului său:

-Felicitări! Ai progresat uimitor! Acum un an ai venit la noi ca un simplu muncitor, peste două luni ai devenit fruntaş, peste încă o lună ajutor de inginer, apoi inginer, peste încă o luna ajungând ajutorul şefului de secţie, peste alte două luni ai ajuns şef de secţie, iar acum eşti primul meu înlocuitor! Ce ai de spus in privinţa asta?

-Mulţumesc, tată!

...........................

La ora de geografie:

-Copii, când e cea mai lungă noapte din an?

-14/15 Mai, răspunde Georgică. Atunci m-a durut burtica toată noaptea şi tare lungă mi s-a părut noaptea aceea..

-Greşit! Ia spune tu Ionică!

-21/22 Decembrie.

- Bravo! Cum de ai ştiut?

- Atunci m-a durut măseaua toată noaptea şi tare lungă mi s-a părut noaptea aceea.

................................

În faţa unui dozator de cafea un poliţist observă cum un tip introduce o fisă, apasă un buton; tipul îşi ia cafeaua şi pleacă. Curios, poliţistul introduce şi el o fisă, apasă un buton şi-i cade cafeaua. Foarte fericit acesta îşi schimbă toţi banii în fise şi începe să le introducă în dozator.

Tot bagă fisa, apasă pe buton, luă cafeaua, o punea deoparte şi iar bagă o fisă, şi tot aşa în continuare. La un moment dat un tip de la coada ce se făcuse între timp îi spune: hai dom`le odată că m-am săturat de când stau aici. La care poliţistul îi răspunde: Ce vrei bă, te oftici că am noroc şi câştig???

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: