Bancuri

Trei prieteni la bar vorbesc despre capacitatea lor de a le domina pe soţii. Doi dintre ei vorbesc de zor, al treilea tace mut. Primul se mândreşte că îşi comandă soţia ca şi când ar avea o baghetă magica, al doilea spune că îşi pune soţia să-şi imagineze dorinţele lui şi să i le aplice… După un timp, unul dintre cei doi se întoarce spre al treilea şi spune: “Tu ce fel de control ai asupra soţiei tale?“ Şi el a spus: – “Uite, aseară soţia mea a venit la mine în genunchi …”, iar ceilalţi doi, surprinşi: – “Ei serios, hai… şi apoi ce ai făcut?!?” Bărbatul ia o înghiţitură de bere, oftează, se uită la prietenii lui şi  zice: – “Ei bine mi-a spus,” Vino afară de sub pat şi lupta ca un bărbat…”

......................................

Un tip intră cu soţia într-un bar, o aşează pe ea la o masă şi merge să cumpere ceva de băut. În timpul ăsta o femeie se apropie de soţia lui şi-i şopteşte la ureche:

– Ăstuia să-i ceri banii înainte să pleci cu el… are obiceiul să nu plătească!

......................................

Un cuplu de proaspăt căsătoriţi stă dimineaţa în bucătărie şi îşi bea cafeaua. La un moment dat, soţia observă pe geam o vecină care îşi întindea rufele la uscat şi îi atrage atenţia soţului: - Vai, ce rufe murdare are vecina noastră! Mi-e şi groaza să mă gândesc în ce hal trebuie să arate la ei în casă dacă rufele spălate sunt atât de îngrozitor de murdare!

Soţul priveşte pe geam, dar nu zice nimic. Zilnic soţia o observă pe vecina care ieşea şi mai punea câte ceva, ba la uscat, ba la aerisit şi în fiecare dimineaţă făcea comentarii răutăcioase la adresa hainelor mizerabile, spunând că într-o zi se va duce la ea sa îi dea nişte lecţii despre curăţenie. Într-o zi, surpriză, vecina întinde la uscat nişte haine curate. - Oare cum s-a întâmplat minunea asta!? se miră nevasta. Cineva i-o fi făcut observaţie şi s-a ruşinat!

Soţul: - Nu, draga mea, a trecut mama pe la noi mai devreme şi s-a gândit să spele geamurile…

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: