Bani pentru infrastructură în nouă localități din Gorj

Mai multe primării din Gorj au aprobate proiecte prin Fondul de Dezvoltare și Investiții. Astfel, comuna Dănești va beneficia de 14 milioane de lei pentru “Înființare sistem de distribuție gaze naturale”.

Orașul Târgu Cărbunești o să primească 46 de milioane de lei pentru reabilitarea unor drumuri comunale și locale, iar Orașul Rovinari 2,3 milioane pentru modernizarea și extinderea canalizării în satul Vârț.

Comuna Polovragi primește cea mai mare sumă, peste 57 de milioane de lei, pentru modernizarea infrastructurii de transport și realizarea unor piste pentru bicicliști.

Orașul Bumbești Jiu va beneficia de suma de 738 de mii de lei pentru reabilitarea școlii din Tetila, iar localitatea Berlești peste 16 milioane de lei pentru extinderea rețelei de canalizare.

Vor mai beneficia de fonduri localitățile Vladimir - 1,7 milioane pentru modernizare drumuri, Fărcășești - 27 de milioane pentru înființare canalizare menajeră și Țicleni - 8,8 milioane pentru asfaltarea DC 47 Țicleni - Aninoasa.

“Toate aceste fonduri sunt acordate fără a se ține cont de culoarea politică, și asta pentru că gorjenii merită politicieni care să se zbată pentru a le asigura o viață mai bună”, a comunicat deputatul PSD Mihai Weber pe pagina de socializare. (A.M.)

Galerie foto


Vizualizări: 7,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: