Bani pentru peticirea centrului din Târgu Jiu

Betonul amprentat din zona centrală a municipiului Târgu Jiu a fost ”reabilitat”. În zonele unde cimentul era măcinat, municipalitatea a luat hotărârea să arunce o spoială, fiind vorba despre reparații în valoare de peste 80.000 de lei.

Zona pietonală din centrul municipiului Târgu Jiu a constituit mai tot timpul un subiect sensibil, fiind vorba despre betonul amprentat. Anii au trecut, iar o lucrare pentru o reabilitare totală întârzie să apară. Astfel, din bugetul local a fost alocată suma de aproximativ 80.000 de lei unei firme din București care să peticească centrul.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că lucrarea este una provizorie. ”Este o lucrare provizorie. Așa cum vă spuneam, avem proiectul finalizat pentru schimbarea betonului cu piatră cubică. Am văzut că cimentul de măcina si am zis să intervenim provizoriu pentru siguranța cetățeanului și pentru aspectul putin mai plăcut pe care centrul îl avea înainte. Eu sper ca aceste lucrări să țină mai mult de un an de zile. Firma nu este din Târgu Jiu și sper ca pe perioada unui an să nu mai intervenim pe această suprafață”, a spus primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Suprafața peticită este de 5.000 m.

Vizualizări: 1,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: