Au nevoie de doi biologi. Nimeni nu s-a înscris la concurs

Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu caută doi biologi pentru Laboratorul genetic din cadrul unității medicale. Până în prezent, nicio persoană nu s-a arătat interesată pentru un astfel de post.

Cele două posturi au fost scoate la concurs, însă, din păcate, nimeni nu s-a înscris. În cadrul Laboratorului se prelucrează probele recoltate de la pacienții suspecți de infectare cu coronavirus.

Șeful Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, spune că se va relua concursul pentru astfel de posturi. ”Din păcate, nimeni nu s-a prezentat la concurs pentru cele două posturi de biolog. Concursul se va relua și vom scoate și un post de medic. Este nevoie de personal. Am avut zile în care s-au făcut și 150 de teste pe zi. Acum numărul este mai mic, dar pe viitor sigur capacitatea de testare va crește”, a spus Dumitru Vienescu, managerul SJU Târgu Jiu.

De asemenea, miercuri trebuie să ajungă la Târgu Jiu și cel de-al doilea extractor care va ajuta la o efectuare a unui număr mai mare de teste.

Vizualizări: 1,072

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: