Bani pentru reabilitarea drumurilor distruse de viitură

Mai multe drumuri din comuna gorjeană Căpreni au fost distruse de viitura din luna iunie, atunci când mai multe localități din județ au fost afectate de furia apelor. Autoritățile locale au cerut sprijin de la Guvern pentru reabilitarea drumurilor, numai că banii primiți nu au fost suficienți, așa că autoritățile locale au trebuit să umble și la bugetul local.

Guvernul a alocat comunei Căpreni suma de 185.000 de lei în urma constatărilor făcute după viitura din luna iunie, atunci când drumurile din trei sate au fost distruse.

”Se lucrează la drumurile afectate de ploile din iunie din satele Căpreni, Cetate și Satul Nou. Pur și simplu au venit atunci apele și au înfundat canalele și au rupt drumurile. Noi am intervenit atunci și le-am nivelat pentru a putea fi circulabile și, când am primi banii de la Guvern pe situații de urgență, am început să le reparăm”, a spus primarul din Căpreni.

Paguba produsă de viitură se pare că nu a putut fi acoperită numai cu fondurile primite de la Guvern. ”Nu a fost suficient ce am primit. Am fost nevoit să aloc de la bugetul local încă 40.000 de lei ca să pot face un lucru de calitate, nu doar așa. Ne așteptam să primim mai mult, dar au fost buni și ăia”, a spus Emil Cătănoiu.

Vizualizări: 366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: