Nemulțumit de banii care au venit pentru UATAA

Banii primiți pentru Uzina de Agent Termic din Motru l-au nemulțumit pe primarul Cosmin Morega. Edilul spune că cei de la guvern au dat circa 5 milioane de lei, deși suma cerută a fost mult mai mare. Banii au fost alocați vineri, în cadrul unei ședințe de guvern.

Primarul din Motru, Cosmin Morega, spune că acești bani vor ajunge doar pentru o perioadă scurtă de timp, după care încep să apară problemele. Edilul mai spune faptul că cei de la conducerea UATAA s-au arătat mulțumiți de suma primită.

”Noi am solicitat aproape 100 de miliarde și am primit doar 50 de miliarde (n.r. - lei vechi). Acești bani vor ajuta uzina pentru o perioadă scurtă de timp, fiind vorba despre 2-3 luni. Am văzut cum cei de la conducerea UATAA au dat un comunicat și au spus că sunt mulțumiți de acești bani. Atrag atenția că la cea mai mică greșeală ca cetățenii să nu aibă căldură sau apă caldă, nu voi ezita să fiu foarte dur. Nu am cerut bani de dragul de a cere, tocmai pentru faptul că sunt necesari”, a spus Cosmin Morega, la Radio Infinit.

Vizualizări: 766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: