Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bani pentru trei biserici din Gorj

Consiliul Județean Gorj va aproba în ședința de luni, 31 august, alocarea de fonduri către trei biserici din județ. În total este vorba de suma de 300.000 de lei.

Cei mai mulți bani sunt acordați Parohiei Polovragi, pentru începerea lucrărilor de restaurare și punere în valoare a bisericii de lemn cu hramul Sf. Nicolae, monument istoric. Este vorba de suma de 190.000 de lei.

De asemenea, Parohia Glogova are nevoie de 60.000 de lei pentru continuarea lucrărilor de consolidare, restaurare și valorificare turistică a bisericii monument din satul Glogova.

Consiliul Județean a mai propus alocarea sumei de 50.000 de lei către Parohia Sohodol din orașul Tismana. Banii sunt necesari pentru începerea lucrărilor de conservare-restaurare a picturii murale interioare a bisericii cu hramul „Sf. Arhangheli Mihail și Gavril”.

Vizualizări: 2,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: