Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O instituție din Gorj își schimbă denumirea

O instituție din Târgu Jiu, aflată în subordinea Consiliului Județean Gorj, își va schimba numele. Este vorba de Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu.

Instituția de cultură ar urma să poarte denumirea de Școala Populară de Arte „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu.

Votul va fi dat de consilierii județeni în ședința ordinară din 31 august. „Denumirea de Școala Populară de Arte «Constantin Brâncuși» Târgu Jiu a fost aleasă ca un omagiu adus peste timp marelui sculptor, personalitate cu o contribuție semnificativă în promovarea artei județului Gorj atât în țară, cât și în străinătate, dat fiind și faptul că peste 65% din numărul cursanților școlii participă la Programul «Arte și meșteșuguri tradiționale», program adresat copiilor, tinerilor și adulților din mediul rural și urban ce urmărește conservarea și transmiterea meseriilor și artelor tradiționale”, se arată în expunerea de motive.

Comisia de Atribuire de Denumiri a Județului Gorj a avizat deja favorabil acest proiect de schimbare a denumirii Școlii Populare de Artă Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: