Banţa – încă prefect pe site-ul Prefecturii, nu şi pe blog

Victor Banţa figurează în continuare ca prefect al judeţului pe pagina de internet a Prefecturii Gorj. Schimbarea acestuia din funcţie la sfârşitul săptămânii trecute cu Ion Florescu nu a presupus deocamdată şi o grabă în reactualizarea informaţiilor de pe site-ul instituţiei. Banţa s-a preocupat, în schimb, acum un an, când a fost numit în post, să înlocuiască poza predecesorului său, Ştefan Popescu Bejat, cât mai repede cu a sa. Ulterior, site-ul Prefecturii a fost înlocuit complet în cadrul unui proiect mult mai amplu de implementare a sistemului calităţii ISO 9001 din 2008.

Fotografia pe care Banţa o are pe prima pagină de pe site-ul Prefecturii se regăseşte şi pe blogul său personal, blog pe care fostul prefect a devenit din nou activ, după o perioadă de pauză de câteva luni. Eliberat din funcţie şi promovat inspector guvernamental, fostul prefect a postat pe blogul său o serie de comentarii despre rezultatele mandatului pe care l-a avut timp de 11 luni în fruntea Prefecturii. Banţa apreciază pe site-ul instituţiei că a reuşit să schimbe în bine imaginea instituţiei, amintind de acţiuni precum Crosul administraţiei, Ziua Porţilor Deschise sau Săptămâna Excelenţei în Educaţiei, deşi după toate acestea s-a ales şi cu critici.

De asemenea, Banţa pune la capitolul realizări restaurarea Palatului Administrativ, deşi lucrările începuseră mai demult, iar fondurile fuseser asigurate din perioada mandatului lui Ştefan Popescu Bejat. Fostul prefect s-a îngrijit, în schimb, de asigurarea surselor de finanţare pentru schimbarea tocăriei de la Prefectură cu termopane care să nu modifice linia arhitecturală a clădirii vechi de un secol.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: