Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bărbat de 33 de ani, dat dispărut

La data de 20 august a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de către un bărbat, de 58 de ani, din orașul Rovinari, cu privire la faptul că, în cursul zilei de ieri, fiul său Marcu Ciprian Daniel, de 33 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors până în prezent.

La data plecării, tânărul purta tricou de culoare maro - alb-albastru, blugi de culoare albastru și adidași de culoare albă.

De asemenea  acesta purta ochelari de vedere și avea cu el un rucsac de culoare albastru.

Semnalmente:  înălțime 1,82 m, greutate aproximativ 75 kg, ochi căprui, părul castaniu, tuns scurt,constituție atletică.

Din verificările efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că numitul Marcu Ciprian Daniel a plecat spre municipiul Târgu Jiu cu un microbuz de transport persoane, ulterior plecând cu trenul spre municipiul București.

Persoanele care pot da relații care să ajute la identificarea bărbatului sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție, sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sursa: IPJ Gorj

Vizualizări: 3,875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: