Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Spitalul din Târgu Jiu, dotat cu aparatură medicală nouă

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a fost dotat cu noi aparate medicale. Este vorba despre 4 ventilatoare, 4 monitoare și 12 injectomate automate. Toată aparatura este destinată secției ATI.  

”În data de 17/8 /2020 au fost livrate Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, in sistem de tip comodat de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta un numar de 4 ventilatoare, 4 monitoare si 12 injectomate automate cu destinatia Terapie Intensiva COVID.

Acestea vor intra in dotarea sectiei venind in completarea celor 8 ventilatoare existente, asigurand astfel un total de 12 ventilatoare pentru cele 12 paturi existente la nivelul compartimentului de Terapie Intensiva al Sectiei de Boli Infectioase”, transmit reprezentanții SJU Târgu Jiu.  

Vizualizări: 1,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: