Bărbat din Mătăsari, reţinut pentru perversiuni sexuale

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au emis ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pe numele unui bărbat de 35 de ani, suspectat de comiterea infracţiunilor de perversiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri.

În seara zilei de 28 august a.c., la orele 23:20, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi de către o tânără de 24 ani, din localitate, cu privire la faptul că în noaptea de 25/26.08.2012, a fost urmărită de un bărbat a cărei identitate nu o cunoaşte şi că acesta a săvârşit acte de perversiune sexuală în timp ce o urmărea.

În urma activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat suspectul ca fiind D.V., de 35 ani, din comuna Mătăsari, judeţul Gorj. Acesta a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii de domiciliu, fiind condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri.

Pe parcursul cercetărilor efectuate, poliţiştii au mai identificat alte patru femei, cu vârste cuprinse între 19 şi 51 ani, toate din comuna Mătăsari, care au relatat că suspectul, în cursul anilor 2011-2012, a comis fapte de acest gen, în locuri publice, producând o stare de teamă şi indignare în rândul victimelor.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au emis pe numele bărbatului, ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de perversiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 29.08.2012, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: