Bărbat din Motru, spărgător de căsuțe de grădină

Curtea de Apel Craiova a dispus săptămâna trecută punerea în executare a unui mandat european de arestare, eliberat pe numele unui bărbat de 43 de ani din Motru.

Acesta a dat mai multe spargeri în Germania, el vizând întotdeauna căsuțele de grădină, din care fura tot felul de scule.

“Din căsuța de grădină și din magazia neîncuiată, persoana solicitată ar sustras un set de anvelope cu jante, o drujbă cu acumulator, un generator de curent, două radiouri de mașină și un cablu de alimentare, valoarea totală a bunurilor fiind de 771.76 euro”, se arată în documentul de la instanță cu privire la prima spargere.

“Din căsuța de grădină persoana solicitată ar fi sustras o geantă de cusut, un radio de mașină, un mountainbike, un set de anvelope cu jante, o navetă de bere, o sticlă cu suc de lămâie mică, valoarea totală a bunurilor fiind de 1.000,50 euro”, este a doua faptă.

“Din căsuța de grădină, persoana solicitată ar fi sustras un radio de mașină, o navetă de bere. un cablu electric prelungitor și un troliu; valoarea totală a bunurilor fiind de 202,61 euro. (...) Din căsuța de grădină, persoana solicitată ar fi sustras diverse bunuri de valoare (anvelope, aparate electrice, scule), valoarea totală a bunurilor sustrase fiind de 3.955,61 euro. (...) Din magaziile de grădină, persoana solicitată ar fi sustras 15 l motorină, o drujbă, un generator de curent și un cablu, valoarea totală a bunurilor sustrase fiind de 470 euro. (...) Din magazia de scule, persoana solicitată ar fi sustras o pompă de apă în valoare de 50 euro. (...) Din magazia de scule, persoana solicitată ar fi sustras un cablu de start, o cheie de rezervă și un convertor de curent, valoarea totală a bunurilor sustrase fiind de 500 euro”, sunt celelalte acuzații care i se aduc motreanului.

Spargerile au avut loc în cursul anului trecut.

Vizualizări: 2,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: