Barbu vrea ca ziariştii să fie pedepsiţi pentru declaraţiile sale

Senatorul Tudor Barbu, copreşedintele PNL Gorj, nu mai ţine minte ce spune public şi cere pedepsirea jurnaliştilor care au consemnat, cu fidelitate, declaraţiile sale. Pe scurt, Tudor Barbu a declarat la Radio Infinit că speră că el şi Ion Călinoiu de la PSD vor fi consultaţi atunci când se va produce schimbarea la CE Oltenia, iar acum nu mai recunoaşte că a făcut această afirmaţie.

Redăm cuvânt cu cuvânt declaraţia dată la Radio Infinit în care Barbu spune că este încrezător că va fi consultat în ceea ce priveşte CE Oltenia. „Eu sper că vom fi consultaţi noi, adică liderii PSD, liderii PNL, oamenii care cunosc situaţia şi nu mă număr printre ei, eu sunt doar lider, nu mă număr printre cei care cunosc situaţia complexului, dar sunt dornic sau încrezător că va exista un dialog ca să venim şi noi, şi echipa domnului Călinoiu, să le punem pe masă decidenţilor punctele de vedere de la Gorj. Adică domnule, e bine şi cu Bucureştiul, aveţi experţi, aveţi strategie, dar ascultaţi-i şi pe ăştia de la Gorj“, a spus Barbu.

Ulterior, el a susţinut, tot la Radio Infinit, că declaraţiile au fost „răstălmăcite groaznic“. Miercuri, el a spus că declaraţia de mai sus e o minciună şi că nu s-a referit la management, ci la strategie, viitor... Managementul nu are legătură, se pare, cu strategia societăţii. În fapt, senatorul vrea ca electoratul să uite că solicita consultarea lui şi a lui Călinoiu de la PSD. PSD este partidul care l-a numit pe directorul Laurenţiu Ciurel în funcţie şi care a girat toate, dar absolut toate măsurile abuzive ale conducerii.

Iată „dreptul la replică“. „Nu am spus niciodată, şi Radio Infinit are pe site înregistrarea, că şi liderii liberali şi liderii PSD ar trebui să fie consultaţi în ceea ce priveşte viitorul, strategia, şansa Complexului Energetic Oltenia, nu management. Am spus că managementul este apanajul celor care fac strategia la Bucureşti, a Guvernului, care poate angaja o firmă de management străină, un manager străin, un manager român, un concurs care să aleagă un politruc care să ducă complexul în gard CE Oltenia. Povestea cu mine şi Călinoiu care să fim consultaţi este o răstălmăcire de presă groaznică pe care cititorii să o pedepsească. Nu se poate să minţi în halul acesta“.

Dacă liberalul Barbu vrea să facă strategia de viitor a CEO cu PSD, atunci, în Comisia de elaborarea a strategiei din care fac parte patru persoane, ar trebui să contribuie cu resurse umane şi PSD, pentru a avea două pagini A4 bine construite. Şi ar fi şi un consens al partidelor de opoziţie! Tot Barbu este cel care a spus la Radio Infinit că aceşti specialişti vor face o strategie de o pagină-două A4. Sau nu?

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: