Bârcă: Omul perfect rămâne tot Cosmin Popescu

Primarul din Turburea, Ion Bârcă, l-ar susţine pe deputatul Cosmin Popescu pentru un nou mandat la alegerile parlamentare de anul viitor, indiferent din partea cărei organizaţii politice ar candida. Bârcă are numai cuvinte de laudă la adresa deputatului, mai ales că şi acesta din urmă l-a ajutat să ajungă primar.

Dacă deputatul Cosmin Popescu ar candida din partea altui partid şi nu din partea PDL, l-aţi susţine?

Fără probleme l-aş susţine, ar fi chiar culmea să nu-l susţin când dânsul m-a susţinut pe mine la funcţia de primar. Oriunde s-ar duce fără probleme l-aş susţine, nici nu se pune problema.

Vă văd foarte hotărât în legătură cu acest lucru...

Ataşamentul acesta faţă de domnul Cosmin Popescu... Practic se vede şi pe Colegiu o răcire pentru că, dacă dânsul în ultimul timp nu a prea fost printre noi... ne făcuse o armonie plăcută între tot colegiu, eram oameni, unul lângă altul,  era ceva, acum s-a cam răcit situaţia, dar trebuie pusă la punct.

Vor fi directorii de la complexurile energetice susţinuţi la alegerile parlamentare, ştiţi ceva de acest lucru?

Chiar nu ştiu aşa ceva, nu ştiu de directorii de la complexuri că ar fi susţinuţi la parlamentare. Eu m-am ocupat mai mult de comuna Turburea, acolo unde stau toată ziua şi sunt numai probleme. În ultimul timp nici nu am mai fost pe la partid, am avut rezolvat din problemele din comună.

Au revenit în discuţia partidului domnul Hoară, domnul Gârjoabă...

La Partidul Democrat Liberal trebuie să ne adunăm cu toţii, pentru că în campanie, vine iarăşi lupta şi trebuie să fim aproape unul de altul, chiar domnul Hoară, chiar domnul Gârjoabă. Eu unul sunt pentru domnul Manţog, ca să fie tot un om aproape de noi acolo, pentru că se vede, trebuie o împăcare între el şi domnul Ruşeţ, trebuie făcut ceva.

Pentru colegiul II, pe cine vedeţi mai potrivit, pe domnul Surupăceanu sau pe domnul Ciocea?

Pe Ciocea. Pentru că îl cunosc de mult timp şi ştiu că este un om care s-ar uita la oameni, iar domnul Surupăceanu...se vede ce a făcut. A ajuns de nu se mai uită la oameni. Nici bună ziua nu dă pe stradă. Pe când Ciocea e super om, ai cu cine sta de vorbă. Îl prefer pe Ciocea. Dar bine, omul perfect, care merită şi care este cel mai bun, rămâne tot Cosmin Popescu.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: