Găman şi-a chemat jucătorii la reunire săptămâna viitoare

Antrenorul gorjean al celor de la CSO Filiași se grăbeşte să reunească lotul echipei încă din luna ianuarie deşi Liga 3 se reia în martie. Mario Găman a anunţat că echipa din Filiaşi se va reuni deja săptămâna viitoare.

Liderul seriei a 6-a din Liga 3, CSO Filiaşi, se va reuni destul de repede. Săptămâna viitoare elevii lui Mario Găman vor reveni din vacanţă în vederea reluării pregătirilor. Chiar dacă meciurile oficiale se vor relua abia în martie, Găman vrea să definitiveze lotul şi spune că  acesta va suferi mici modificări, urmând ca echipa se se despartă de câţiva jucători. „Reunirea echipei va avea loc miercuri, 20 ianuarie. Noutăți în privința lotului nu prea avem momentan. Oficial, deocamdată nu a plecat nimeni. Cred însă că va pleca Aurel Lupu, pentru că a luat examenul și se va angaja în armată. Nu ne vom mai baza nici pe Ion Crețu, care a plecat în străinătate la muncă”, a explicat Găman pentru gds,ro, precizând că nu poate spune numele celor care vor veni pentru că nu s-au perfectat transferuri: „De venit, deocamdată nu putem da vreun nume. Suntem în discuții avansate cu mai mulți jucători, dar nu s-a concretizat nimic. Mai așteptăm puțin. Nici nu ne aruncăm să dăm cu banii aiurea. Dacă nu reușim să aducem jucători care să ne ajute cu adevărat, mai bine stăm cuminți și mergem înainte cu lotul pe care-l avem și care este unul valoros. Spun asta și pentru că mai sunt doar opt etape din retur“.

Antrenorul gorjean vrea să pună la punct rapid ultimele detalii ale pregătirii da iarnă şi eventualele meciuri amicale, doar trei fiind perfectate deja.

Vizualizări: 510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: