Universitatea Craiova a anunţat primul transfer din 2021

Universitatea Craiova a anunțat transferul definitiv al atacantului croat Ivan Mamut, în vârstă de 23 de ani. Ivan Mamut a fost împrumutat în toamnă de la Inter Zapresic, însă acesta i-a convins pe olteni să îl transfere definitiv în Bănie.

Deși nu a înscris încă niciun gol pentru echipa lui Corneliu Papură, Ivan Mamut a semnat o înțelegere pe patru ani cu Universitatea Craiova.

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că atacantul Ivan Mamut a fost transferat definitiv. Croatul a semnat un contract valabil pentru următorii 4 ani și îi dorim mult succes în alb-albastru!”, au anunțat oltenii pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Ivan Mamut l-a impresionat pe Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, încă de la primele antrenamente în Bănie, în primul rând prin fizicul său impunător. „Mamut are un fizic super, este bine proporționat, are 1,91 m, 84 kg, e ca un model, îl punem să meargă pe podium. Arată ca un atacant adevărat după cum se mișcă, acum să se pună la punct în relațiile de joc cu coechipierii”, a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport.

Ivan Mamut a jucat 10 meciuri pentru Universitatea Craiova în această ediție a Ligii 1, fără a înscrie însă vreun gol.

Vizualizări: 1,580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: