Ce răspuns a dat Reghecampf celor de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a revenit joi în România şi a fost întrebat încă de pe aeroport dacă se grăbeşte la Craiova. Antrenorul dorit de olteni a refuzat Universitatea Craiova şi va pleca în SUA.

Laurențiu Reghecampf a revenit în România în cursul zilei de joi, 14 ianuarie, chiar în perioada în care se vehiculează că Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, îl vrea pe banca tehnică a oltenilor. „Reghe” și-a reziliat contractul cu Al Wasl în luna octombrie a anului 2020, dar acesta a ales să rămână trei luni la Dubai, acolo unde a petrecut o lungă vacanță alături de familia sa. Antrenorul român în vârstă de 45 de ani a decis să revină în România după ce a petrecut Revelionul la Dubai, iar acesta a încercat să evite să ofere vreo declarație în momentul în care a aterizat la București.

Reghecampf se afla pe lista lui Mihai Rotaru pentru a-l înlocui pe Corneliu Papură, la fel ca Marius Șumudică, iar antrenorul care ultima dată a pregătit-o pe Al Wasl a răspuns cu un zâmbet la întrebarea „Vă grăbiți spre Craiova?”.

Acesta a refuzat până acum câteva oferte din Emirate, dar şi pe cea a celor de la Craiova.  Potrivit celor de la AS.ro, antrenorul în vârstă de 45 de ani, va pleca în America cu familia într-o vacanţă şi nu se va întoarce acum la fotbal.

Pe parcursul carierei, Laurențiu Reghecampf a câștigat trei trofee în România, toate trei cu FCSB: 2 titluri în Liga 1 (2012 – 2013 și 2013 – 2014) și o Supercupă a României (2013 – 2014).

Vizualizări: 1,767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: