Baschet: CSM Târgu Jiu a pierdut jocul cu SCM Timişoara

Baschetbalistii de la CSM Targu Jiu au pierdut primul meci de la turneul de la Timişoara şi au ajuns la al 11-lea eşec al sezonului. Echipa  lui Claudiu Alionescu a fost învinsă, scor 87-65, de gazdele acestui turneu, SCM Timisoara.

CSM Târgu Jiu a pierdut primul meci din returul Ligii Naţionale. În cadrul turneului 8 din Liga Naţională, care se desfăşoară în oraşul de pe Bega, formaţia antrenată de Claudiu Alionescu a cedat pe terenul echipei gazdă, SCM Timişoara.

Bănăţenii s-au impus cu 87-65. Fără pivotul american Kevin Allen, accidentat, formaţia gorjeană a început returul cu o înfrângere în faţa bănăţenilor de la SCM Timişoara. Debutul meciului a fost unul foarte echilibrat, în care cele două echipe au trecut rând pe rând la conducere pe tabela de marcaj.

Primul sfert a fost adjudecat de formaţia din Târgu Jiu, scor 19-18, iar  Timişoara s-a impus în sfertul doi cu 26-19, şi a intrat la pauza mare cu un avans de 6 puncte, scor 44-38.

Bănăţenii au câştigat şi sfertul trei, scor 18-10, iar la general, înainte de actul decisiv, tabela indica 62-48 pentru formaţia gazdă iar la final gazdele s-au impus cu 87-65.

Antrenorul echipei gorjene a explicat imediat după meci unde s-a făcut diferenţa în acest joc. Deşi CSM Târgu Jiu a făcut o primă repriză foarte bună, mingile uşor pierdute de gorjeni în partea secundă, transformate în puncte de adversari, a dus la diferenţa de pe tabelă. „Un meci cu două feţe total opuse, şi aici mă refer la cele două reprize. Dacă în prima repriză am jucat un baschet bun, după pauză am căzut total. Diferența este clar că s-a făcut la mingile pierdute. Cu 21 de mingi pierdute, din care am primit 30 de puncte ușoare, pe contraatac, este foarte greu sa câștigăm împotriva oricărei echipe și mai ales împotriva Timișoarei”, a spus Claudiu Alionescu.

Vizualizări: 221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: