Stoican: Craiova, Dinamo și Astra se roagă să joace contra noastră

Universitatea Craiova, Astra şi Dinamo Bucureşti sunt echipele din Liga 1 calificate în semifinalele Cupei Romaniei, alături de echipa de Liga 2 ACS Viitorul Târgu Jiu, Antrenorul Flavius Stoican crede că echipele din Liga 1 se roagă să joace în semifinale contra echipei sale.

Alături de ACS Viitorul Târgu Jiu, în această fază a întrecerii sunt prezente trei echipe de prima ligă, Universitatea Craiova, Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti. Prin prisma eşalonului din care vine ACS Viitorul Târgu Jiu este adversarul pe care formaţiile din Liga 1 l-ar dori în această fază după cum a remarcat antrenorul Flavius Stoican. "Cred că Dinamo, Craiova și Astra se roagă să joace contra noastră în semifinalele Cupei, dar s-ar putea păcăli", a declarat Flavius Stoican, tehnicianul spunând că nu ar dori să joace cu cel mai slab adversar din echipele rămase în competiţie, respectiv Dinamo: „Eu nu vreau să joc neapărat cu Dinamo în semifinalele Cupei, că ar fi slabă, cum o vrea Dumnezeu! Dacă vom juca, vreau să o elimin. Oricum, Craiova are prima șansă la trofeu, ca echipă, club, ca tot”.

Tragerea la sorţi are loc marţi, la sediul FRF iar meciurile se vor desfășura în dublă manșă. În perioada 13-15 aprilie va fi programat meciul tur, iar returul se va juca pe 11-13 mai iar finala Cupei României va avea loc pe 28 mai.

O echipă masculină de fotbal din Târgu Jiu va participa la această fază a competiției după 13 ani, ultima semifinală în care a fost implicată o formație gorjeană fiind cea dintre Pandurii Târgu Jiu și Rapid București, în anul 2007.

În Târgu Jiu a mai existat însă o echipă de fotbal care a jucat, de două ori, chiar și în finala Cupei României la fotbal. Este vorba de echipa de fotbal feminin a clubului Pandurii Târgu Jiu care a jucat de două ori cu trofeul Cupei României pe masă, în 2006 și 2007, iar în 2007 a reușit chiar să câștige cupa, după ce s-a impus în finala  cu Clujana Cluj.

Vizualizări: 753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: