Gilortul nu se teme de Covid, joacă un amical cu ACS Viitorul

Gilortul Târgu Cărbuneşti a anunţat că va juca un meci amical cu ACS Viitorul Târgu Jiu, la câteva zile după ce la echipa lui Flavius Stoican s-au depistat cinci infectaţi cu coronavirus. Meciul este programat marţi, 16 martie, pe stadionul din Bumbeşti Jiu, cu începere de la ora 13:00.

Gilortul Târgu Cărbuneşti pare că nu se teme de infectarea cu noul coronavirus şi va juca un meci amical cu ACS Viitorul Târgu Jiu, echipă la care, liga 2.ro a anunţat sâmbătă cinci infectări, patru jucători şi antrenorul Flavius Stoican. „Marți, 16 martie, de la ora 13.00, Gilortul va susţine un joc de pregătire pe arena „Aurel Țicleanu” din Bumbești-Jiu. Vom juca din nou în compania formaţiei de ligă secundă ACS Viitorul Târgu Jiu. La acest meci, antrenorul Florin Popete și-a propus să trimită pe teren jucătorii care au evoluat mai puţin sau deloc în meciul de vineri de la Simeria”, au anunțatt cei de la Gilortul, fiind una dintre cele mai active echipe gorjene pe pagina oficială a clubului.

Având în vedere faptul că ACS Viitorul Târgu Jiu s-a antrenat inclusiv vineri, pe terenul de la Târgu Jiu, există încă riscul ca şi alţi jucători să fi contactat infecţia, mai ales că, după cum spun responsabilii cu pregătirea terenurilor de la stadion, la antrenamentele de săptămâna trecută a fost prezent şi antrenorul Flavius Stoican, despre care conducerea a spus că ar fi lipsit de o săptămână. Mai mult, doi dintre angajaţii de la Stadionul Municipal ar fi contactat deja virusul, şi se află în carantină.
Într-o situație similară, Pandurii Târgu Jiu a fost carantinată cu întreg lotul anul trecut, când mai mulți jucători fuseseră infectați. Iar recent, CSM Oradea, echipa de baschet din Liga Națională, nu a primit aviz de la DSP să poată lua parte la un turneu oficial, la Timișoara, din cauza infectării unui singur jucător.


 

Vizualizări: 625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: