Mario Găman convoacă jucătorii după 20 ianuarie

CSO Filiași, surpriza plăcută a campionatului de la Liga 3, seria 6, se va reuni după data de 20 ianuarie. Echipa pregătită de gorjenii Mario Găman şi Boby Arjoca a încheiat prima parte a sezonului pe prima poziţie şi are ca obiectiv promovarea în Liga 2.

Filiașiul a încheiat anul 2020 pe primul loc în serie, având 21 de puncte strânse în 10 etape, respectiv nouă din tur şi una din retur. Echipa pregătită de Mario Găman are cea mai bună apărare, alături de Vedița Colonești, doar 9 goluri primite, și împarte locul doi în privința atacului, cu 18 goluri înscrise, la fel ca Sporting Roșiori și Unirea Bascov.

Pentru a pregăti partea a doua a sezonului, Găman nu stabilit data exactă a reunirii dar a conturat un program de pregătire de iarnă. „Deocamdată nu am fixat datele, dar am creionat totul. O să ne reunim în jurul datei de 20 ianuarie. Trebuie să ne luăm măsuri pentru un teren de antrenament pentru ce va urma. Spun asta pentru că nu o să putem face antrenament pe terenul nostru în condițiile în care o să ningă sau o să fie vreme urâtă”, a precizat Mario Găman pentru gds.ro, acesta urmând să analizeze şi unde se va putea face un cantonament: „În privința cantonamentului, urmează să analizăm atent lucrurile, ca să luăm deciziile cele mai bune. Trebuie să vedem ce soluții găsim, pentru că degeaba faci cantonament dacă nu ai un teren adecvat și condiții bune pentru a putea lucra și cu mingea”.

Partea a doua a sezonului din Liga 3 va debuta în luna martie, echipa pregătită de Mario Găman urmând să debuteze oficial în noul an în deplasare, la Pucioasa.

Vizualizări: 350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: