Baschetbaliştii CSM Târgu Jiu au donat 3,05 m de cărţi

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu s-a implicat într-un program caritabil, de strângere de cărţi pentru copiii care nu au posibilitatea de a le cumpăra. De la începutul sezonului au strâns de la spectatori, la meciurile de pe teren propriu, 3,05 m de cărţi, respectiv înălţimea coşului de baschet, iar vineri au mers la Centrul Christian pentru a le dona copiilor.

 CSM Târgu Jiu, prin secţia de baschet a clubului, a demarat o campanie de strângere de cărţi încă de la începutul acestui sezon. Expertul Adi Roşu şi echipa sa, împreună cu Darcomshop.ro si Decathlon România, au pus bazele campaniei "Cititul deschide lumi noi", care se va derula pe parcursul întregului sezon şi are ca scop principal donarea de cărţi, strânse de la suporterii echipei, către copiii instituţionalizaţi de la case de copii sau alte instituţii de acest gen, copii care nu au posibilitatea de a achiziţiona cărţi.

Vineri baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu, în frunte cu şeful secţei, Adrian Roşu, au mers la Centrul Christian din Târgu Jiu pentru a duce primele cărţi copiilor de la acest aşezământ. „Tocmai ce am terminat vizita noastră la Centrul Christian! Am donat carţile dumneavoastră celor prezenţi şi am făcut o serie de joculeţe interactive care ne-au bucurat pe toţi”, au anunţat baschetbaliştii care au muncit pentru a împacheta frumos fiecare carte adusă de spectatori la sală la ultimele meciuri din campionat.

Totodată, cei de la CSM anunţă că nu se vor opri aici şi vor merge şi în alte locuri unde doresc să aducă bucurii copiilor, cu ajutorul direct al celor care au posibilitatea de a citi şi a dona apoi o carte la meciurile echipei de baschet: „Nu uitaţi, evenimentul „Cititul deschide lumi noi” se va desfăşura pe toată perioada sezonului 2019 – 2020. Mai avem multe locaţii şi avem nevoie de ajutorul vostru pentru a ne îndeplini obiectivele. Mulţumim înca o dată Darcomshop.ro şi Decathlon România pentru susţinerea din această campanie”.

Sâmbătă va avea loc şi tragerea la sorţi pentru cei care au donat cărţi, în pauza mare a meciului pe care CSM îl susţine, de la ora 18:30, cu CS Voluntari. Baschetbaliştii au strâns în total 3,05 metri de cărţi, dimensiunea simbolic aleasă fiind de fapt înălţimea coşului de baschet.

Galerie foto




Vizualizări: 1,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: