Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Două adolescente dispărute în aceeași zi. Sunt colege!

Update: Joi seară, cele două minore au fost identificate de polițiști, pe raza localității Câineni, județul Vâlcea, în incinta unui local public, în zona unei parcări de tiruri. Din declarațiile lor a reieșit faptul că nu au fost victimele niciunei infracțiuni.

La data de 21 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Baia de Fier au fost sesizați de o femeie, de 33 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că fiica sa, Zoltan Andreea Elena, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din localitate, cu o zi în urmă și până la momentul sesizării nu a mai revenit.

La aceeași dată, la sediul poliției s-a prezentat și o femeie, de 49 de ani, din aceeași localitate, care a sesizat faptul că nepoata sa, Cazacu Maria Alexandra, de 14 ani, a plecat de la domiciliu și până nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că prima tânără ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu, spunând că merge la acasă la cea de-a doua minoră, unde a rămas până în dimineața zilei de 20 noiembrie a.c., când, în jurul orelor 08:00, cele două s-au deplasat cu microbuzul școlar la unitatea de învățământ ale cărei cursuri le urmează.

Minora Zoltan Andreea Elena are următoarele semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate aproximativă 50 kg, păr șaten lung, ochi căprui, față rotundă, ten închis.

Minora Cazacu Maria Alexandra are următoarele semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate aproximativă 50 kg, păr șaten lung, ochi căprui, față prelungă, ten închis.

Cei care pot oferi detalii care să ducă la identificarea celor două minore sunt rugați să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sursa: IPJ Gorj

Vizualizări: 9,620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: