Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au aflat data reunirii

Echipele de handbal şi baschet ale CSM Târgu Jiu se pregătesc pentru debutul campionatelor. Echipa de handbal a reluat antrenamentele în timp ce baschetbaliştii vor începe pregătirea pe data de 17 august. Pentru a putea fi prezenţi la reunire jucătorii americani au venit însă mai devreme şi au intrat în carantină.

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu de va reuni pe data de 17 august iar campionatul din acest an ar putea începe pe data 24 octombrie. Chiar dacă la handbal au început deja antrenamentele şi la baschet s-a fixat data reunirii oficialii CSM Targu Jiu asteaptă deciziile federaţiilor de handbal şi baschet pentru a vedea dacă sezoanele competiționale reîncep la datele stabilite iniţial.

Directorul CSM, Robert Bălăeţ, a precizat că la baschet se va reuni lotul în formulă completă pentru că americanii au sosit deja şi se aşteaptă şi cartea verde pentru georgianul Revaz Rogava: „La baschet, o să ne întâlnim pe 17 august. Atunci ne propunem să începem pregătirea, pentru o evoluţie cât mai bună în LNBM. Deja au sosit cei trei americani şi sunt în izolare. Kevin Allen a venit pe 4 august. Pe 7 august, au sosit Jake Spurgeon şi Darien McClain, cel care a şi fost la echipă anul trecut. Aşteptăm şi viza jucătorului georgian”

Echipa pregătită de Claudiu Alionescu va avea mai mult de două luni la dispoziţie pentru pregătiri, până în a doua jumătate a lunii octombrie. Echipa de baschet a  CSM Târgu Jiu a primit întăriri şi are ca obiectiv menţinerea în Liga Naţională.

Vizualizări: 336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: