Pandurii a jucat marţi un amical cu Jiul Rovinari

Pandurii Târgu Jiu a susţinut marţi seară cel de-al treilea meci amical din perioada pregătirii pe care echipa o efectuează la baza proprie de antrenamente. Adversarul a fost unul care s-a reunit recent, Jiul Rovinari, meciul încheindu-se cu scorul de 6-1 pentru Pandurii. 

Pandurii a înregistrat marţi o primă victorie în meciurile amicale, în faţa formaţiei de Liga 4 Jiul Rovinari, echipă care s-a reunit de puţine zile pentru a se pregăti în vederea meciului din Cupa României. Partida, care a început la ora 18:00, şi s-a disputat pe terenul de antrenament al celor de la Pandurii, s-a încheiat cu scorul de 6-1, antrenorul Călin Cojocaru folosind două echipe diferite în cele două reprize. Tehnicianul a trimis pe teren şi o serie de jucători aflaţi în probe şi care au sosit la Târgu Jiu înaintea acestui meci, după cum a informat site-ul oficial al echipei gorjene: „Antrenorul Călin Cojocaru a folosit acest joc pentru a mai testa o serie de jucători aflaţi în probe, ultimi patru ajungând luni la Târgu Jiu. În prima repriză au fost trimişi pe teren portarii Aldescu şi Opriţa, precum şi jucătorii Grecu, Okeke, Gal, Peia, Pleşa, Remacle, Velcotă, Şendroiu, Zaborovski şi Goma. În partea a doua a meciului au mai jucat portarul Iovicin şi jucătorii Tănăsoiu, Cuţitoiu, Gheorghe, Cornicioiu, Ştefan, Zlataric, Raul, Simionescu precum şi trei jucători aflaţi în probe în această perioadă”.

Golurile echipei Pandurii au fost marcate de Şendroiu, Velcotă, Goma Cornicioiu şi Tănăsoiu, ultimul înscriind de două ori.  Pandurii Târgu Jiu va mai susţine un meci amical la finalul acestei săptămâni, vineri, cu CSM Reşiţa.

Vizualizări: 613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: