Două amicale în Austria pentru Universitatea Craiova

Vicecampioana României se va duela cu cea a Cehiei în cantonamentul din Austria. Universitatea Craiova va disputa două meciuri de pregătire în cantonamentul pe care îl începe miercuri în staţiunea Neustift im Stubaital.

Universitatea Craiova pleacă miercuri, de pe aeroportul din Bănie, cu un charter, într-un stagiu de pregătire în Austria, fără antrenorul principal, Cristiano Bergodi, aflat în izolare, după ce a fost descoperit pozitiv cu coronavirus. În Austria, „leii” se vor pregăti în staţiunea Neustift im Stubaital, fiind cazaţi la Wellness & Relax Hotel Milderer Hof, un stabiliment de 4 stele din regiunea Tirolului, la care Universitatea Craiova a poposit şi în urmă cu un an. 

Acolo sunt prevăzute şi două meciuri amicale, ambele fiind transmise de pagina de facebook a grupării din Bănie şi de site-ul oficial al clubului. Primul este programat vineri, 14 august, de la ora 17, ora României, cu vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzen.

Al doilea meci de verificare este cu formaţia Swarowski Tirol, sâmbătă, de la ora 18, ora României. Swarowski Tirol sau Wattens este o echipă care a retrogradat recent din prima ligă austriacă, în urma play-out-ului, după ce terminase sezonul regulat pe locul 10 din 12 echipe.

Vizualizări: 456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: