Jumătate din staff-ul Craiovei e în spital. Bergodi a făcut un nou test Covid

Universitatea Craiova a primit o veste proastă la plecarea în stagiul de pregătire din Austria. Antrenorul Cristiano Bergodi a ieșit din nou pozitiv la testul de COVID 19 și la fel și unul dintre antrenorii secunzi și preparatorul fizic.

Lotul Universităţii Craiova a plecat miercuri dimineață spre Austria, cu un charter, în care nu s-a regăsit însă şi antrenorul principal, Cristiano Bergodi dar nici o parte din staff. Descoperit pozitiv cu COVID 19 la controlul efectuat imediat după meciul din ultima etapă, cu CFR Cluj, tehnicianul de 55 de ani a avut simptome destul de severe în prima fază a bolii, iar la retestarea de săptămâna aceasta a ieşit din nou pozitiv.

Bergodi va rămâne în spital şi în perioada următoare şi va rata întreaga perioadă de pregătire a oltenilor în Austria şi cel mai probabil şi primul meci din următorul sezon. De pregătirea echipei în această perioadă se vor ocupa secunzii Luigi Ciarlatini şi Dragoş Bon. Asta în condiţiille în care alţi doi componenţi ai staff-ului Ştiinţei, secundul Gigi Ciurea şi preparatorul fizic Cornel Blejan, nu au scăpat de temutul virus, nici ei nefăcând parte din delegaţia care a decolat din Bănie cu destinaţia Austria.

În schimb, cel care s-a vindecat complet este team-managerul Lucian Pretorian, acesta efectuând deplasarea alături de juveţi. Pretorian a fost de fapt primul infectat din lotul oltenilor și cael care s-a vindecat cel mai rapid.

Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: