Baschetbaliștii gorjeni debutează miercuri în noul sezon din LNBM

CSM Târgu Jiu se pregătește de start într-o nouă ediție de campionat în Liga Națională de Baschet Masculin. Echipa antrenată de Claudiu Alionescu va începe stagiunea 2022-2023, pe teren propriu, cu un meci împotriva nou promovatei CSM Târgu Mureș.

Iubitorii de baschet sunt așteptați miercuri la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18.30 pentru a susține echipa locală masculină a CSM Târgu Jiu la primul joc oficial din acest sezon, în LNBM. ”Se anunță un sezon destul de dificil. Facem parte din Conferința A, grupa mai grea, dar ne vom lupta pentru îndeplinirea obiectivului nostru: menținerea în Liga Națională”, a spus, pentru csmtargujiu.ro, antrenorul Claudiu Alionescu înainte de startul într-o nouă ediție de campionat.

CSM Târgu Jiu va juca în fața propriilor suporteri cu nou promovata CSM Târgu Mureș. Claudiu Alionescu se așteaptă la un meci dificil contra mureșenilor. Chiar dacă este nouă promovată, CSM Târgu Mureș are în componență câțiva jucători cu experiență la nivelul primului eșalon baschetbalistic din România. În ceea privește echipa din Târgu Jiu, antrenorul gorjean spune că a pregătit intens debutul de campionat. Claudiu Alionescu a lucrat cu baschetbaliștii săi mai ales la capitolul defensiv, acolo unde, în presezon, antrenorul a semnalat câteva deficiențe.

CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Conferința 1 în prima fază a sezonului 2022-2023 din Liga Națională de Baschet Masculin, grupă din care mai fac parte U-BT Cluj-Napoca, BC CSU Sibiu, SCM U Craiova, FC Argeș Pitești, CSM Târgu Mureș, CSM Ploiești, Rapid București și CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Galerie foto


Vizualizări: 383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: